Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Önskereprisen – Klas och Per-Åke tillbaka på E Street

2023-11-09 @ 14:00 - 16:00

120kr

Nu är Klas Norberg och Per-Åke Stockberg här igen. Efter förra årets bejublade föreställning på E Street var det många som hörde av sig och önskade en repris. Det var dessutom många som inte fick plats och som nu har chansen att uppleva deras glädjesmittande och mångsidiga sång och musik.

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade under sina variationsrika framträdanden. Han är en mycket efterfrågad, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många strängar på sin välstämda lyra.

Klas började som sångare i ett band som spelade 50-talsrock. Han kom samtidigt in på Operahögskolan och började dessutom spela och sjunga visor. När Klas intar scenen kan repertoaren växla snabbt från Elvis Presley till Jussi Björling.

Per-Åke Stockberg är utbildad vid Piteå Musikhögskola. Han var lärare i många år på Kulturskolan i Kramfors innan han sade upp sig och blev frilansande musiker. Per-Åke har genom åren deltagit i många olika projekt, inte minst med Klas Norberg. Han är en briljant saxofonist och pianist och en bärande del av populära Holmstens Trio.

Klas och Per-Åke uppträder ofta tillsammans med Jacke Sjödin. I oförglömligt minne är deras medverkan i Senioruniversitetets festkväll i mars i Stadshusets Spegelsal.

Bokning: Obligatorisk bokning på Min Sida senast 8 november

Detaljer

Datum:
2023-11-09
Tid:
14:00 - 16:00
Kostnad:
120kr
Evenemang Kategori:

Plats

Restaurang E-street

Ansvarig hos SUS

Björn Barkå
Telefon
070-319 23 05