Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall på Sundsvalls teater, Esplanaden 19

15 november - 18 november

15–18 november (onsdag – lördag) Deckarfestival

Jo då, det blir det en deckarfestival i Sundsvall även denna höst. I november, när det är som mest mörkt och ruggigt ses vi, lyssnar till och träffar flera av Sveriges främsta deckarförfattare. I år huserar festivalen på Sundsvalls teater, en lokal som kommer att ge en ökad närhet till författarna och fin festivalkänsla. På lördagen blir det afternoon tea med Cozy Crime på Hotel Knaust.

Arrangören Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall samarbetar med SUS, som erbjuder sina medlemmar att boka biljetter till ett reducerat pris.

På festivalen kommer du att möta mellan 20-30 författare, i huvudsak från Sverige, men också från Island och USA. Det blir samtal och scenintervjuer med författarna om deras senaste böcker, samtal mellan författare, seminarier och föreläsningar, mingel och trevliga möten med en deckarintresserad publik.

hemsidan för Deckarfestivalen finns mer utförlig information om programmet och vilka författare som kommer till Sundsvall. Där presenteras löpande information om författarna och recensioner av deras senaste böcker.

Bokning: Information om hur bokningen går till kommer att finnas i det e-postmeddelande som
SUS skickar till alla medlemmar efter sommaren.

Platser: Onsdag 15 november till fredag 17 november på Sundsvalls teater. Lördag 18 november på Hotell Knaust

Detaljer

Start:
15 november
Slutar:
18 november

Plats

Sundsvalls teater
Esplanaden 19
Sundsvall, 85231 Sverige
+ Google Map

Ansvarig hos SUS

Per Dahlqvist
Telefon
070-585 39 29