Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teater – “AVGÖRANDE ÖGONBLICK”

2023-04-18 @ 14:00 - 16:30

200kr

Senioruniversitet kan erbjuda en unik möjlighet att kunna gå på Avgörande Ögonblick, vårens stora föreställning av Teater Västernorrland

 

 

Någon väntar i 48 år på sitt livs kärlek.
Någon mobbas
ut på arbetsplatsen av
sin egna chef. En annan över
lever Estonia. Någon får ett fiskedrag i sitt öga. En annans hjärta stannar hela tiden.

Avgörande Ögonblick är en hyllning till livets små och stora stunder, det roliga och tragiska, allt baserat på era berättelser. Med hög igenkänning riktar Avgörande Ögonblick om strålkastarljuset mot Västernorrlänningarnas egna liv. Det blir roligt, varmt och gripande när skådespelarna kommer publiken in på livet.

Föreställningen är nyskriven med manus och regi av Rasmus Lindberg som senast regisserade En handelsresandes död på teatern.

I över ett år har Teater Västernorrland, i samarbete med Sveriges Radio P4 Västernorrland, samlat in spektakulära berättelser från hela länets befolkning.

Föreställningen den 18 april är endast för Senioruniversitetet och spelas som en arenasittning med publiken runt om en liten scenyta. Det blir nära och intimt. Ensemble består av skådespelare: Gisela Nilsson, Kaj Ahlgren, Ellen Hennig Öhrström och Victor Wigardt. Efter föreställningen får vi möjlighet att stanna kvar för en pratstund med dem.

Bokning: Obligatorisk bokning på Min Sida senast 4 april

Details

Date:
2023-04-18
Time:
14:00 - 16:30
Cost:
200kr
Event Category:

Venue

Konsertteatern

Ansvarig hos SUS

Marianne Mattsson
Phone
070-373 14 43