Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Festkväll med Jacke, Klas och Per-Åke

2023-03-01 @ 18:00 - 21:00

300kr

Välkommen till Senioruniversitetets festkväll med mat och underhållning i
Stadshuset, Spegelsalen.

Trion Jacke Sjödin, Klas Norberg och Per-Åke Stockberg bjöd på en bejublad show i Tonhallen när vi firade 25 år och nu är de tillbaka igen för en ny efterlängtad föreställning.

Bild från Bulletin
Bild Jacke – Petra Wikner för Uppsalahem

Jacke Sjödin har många strängar på sin lyra som komiker och kåsör och hans sångtexter har upphöjt rimmandet till en alldeles egen konstform. Under pandemin skrev han 44 coronalåtar och producerade 24 livesändningar från sitt eget pannrum med artister som Helen Sjöholm, Rongedals och Viktoria Tolstoj med flera sjungande vid bergvärmepumpen.  I höstas gick hans kritikerrosade föreställning Show Show för fulla hus i Uppsala.  Där deltog också Klas Norberg och Per-Åke Stockberg.

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en mycket efterfrågad, omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare. Han plockar gärna fram det helt oväntade under sina variationsrika framträdanden och sjunger allt från rock till opera.

Per-Åke Stockberg är en frilansande musiker från Kramfors som genom åren deltagit i många projekt, inte minst med Klas Norberg. Han är en briljant pianist och saxofonist och kapellmästare i populära Holmstens Trio, som också medverkade i Jackes Show Show på Reginateatern i Uppsala.

Duon Klas och Per-Åke bjöd förra året SUS medlemmar på en synnerligen uppskattad eftermiddagsföreställning på ett fullsatt E Street.

En festlig middag och en show full av upptåg, glad musik och skratt kostar för SUS medlemmar endast 300 kronor.

Bokning: Obligatorisk bokning på Min Sida senast 28 februari

Detaljer

Datum:
2023-03-01
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
300kr

Plats

Stadshuset Spegelsalen
Kyrkogatan 19
Sundsvall, 85232 Sverige

Ansvarig hos SUS

Björn Barkå
Telefon
070-319 23 05