Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musikanterna Klas Norberg och Per-Åke Stockberg

25 januari @ 14:00 - 16:00

120 kr

Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade under sina variationsrika och uppskattade framträdanden. En efterfrågad, omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många strängar på sin välstämda lyra.

Klas började som sångare i ett band som spelade 50-talsrock. Kom samtidigt in på Operahögskolan och började dessutom spela och sjunga visor. När Klas intar scenen kan repertoaren växla snabbt från Elvis Presley till Jussi Björling.

Per-Åke Stockberg är en frilansande musiker från Kramfors som genom åren varit inblandad i många olika projekt, inte minst tillsammans med Klas Norberg.  Han är en briljant saxofonist och pianist och bl.a. en tredjedel i populära Holmsten Trio.  

Under Senioruniversitetets mycket uppskattade 25-årsjubileum i Tonhallen underhöll Klas och Per-Åke tillsammans med Jacke Sjödin.  Senast sågs både Klas och Per-Åke, också den här gången tillsammans med Jacke i den bejublade och kritikerrosade föreställningen Julfrossa på Teater Västernorrland.

Bokning: Obligatorisk bokning på Min Sida senast 24 januari.

 

Detaljer

Datum:
25 januari
Tid:
14:00 - 16:00
Kostnad:
120 kr
Webbplats:
Boka

Plats

Restaurang E-street

Ansvarig hos SUS

Björn Barkå
Telefon:
070-319 23 05