404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to wedlink.buklsainsa.org's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • wedlink.buklsainsa.org/n22.txt (port 80)
11 nov

Lilla Bulletinen – Hösten 2020 (Nr. 12)

24 november (tisdag) Föreläsning

USA efter Trump – blir allt som vanligt igen?

Till många svenskars lättnad vann demokraten Joe Biden presidentvalet i USA, och detta med fler röster än någon annan presidentkandidat genom tiderna. Samtidigt slog Donald Trump rekordet för flest röster på en republikansk presidentkandidat. Hans parti gick framåt i valet till representanthuset, senaten ser ut att kontrolleras av republikanerna även de kommande två åren och i Högsta domstolen kommer de konservativa att dominera i årtionden framöver.

Vad kan president Biden egentligen åstadkomma? Kommer Trumps politik att leva vidare? Och vad kan vi i Sverige lära oss av fyra år med en populist i Vita huset?

Anders Rönmark arbetar för Bonnier News Local, är före detta opinionschef i MittMedia, tidigare politisk redaktör på Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda och har bevakat amerikanska valrörelser på plats i USA 2008, 2010, 2012, 2014, 2016 och 2018. Anders medverkar i den nyligen utgivna boken Idéernas USA med ett kapitel om arbetarväljare: https://www.adlibris.com/se/bok/ideernas-usa-9789188717269

Tid:                         Tisdag 24 november kl 13:00 – ca 14:30
Plats:                       Bio Drakstaden salong 1 (f.d. Filmstaden), Folkets Hus Sundsvall
Föreläsare:              Anders Rönmark
Ansvarig hos SUS: Björn Barkå
Avgift:                      120 kr
Bokning:                  Obligatorisk bokning på Min Sida senast 23 november.                                  

Max 85 personer då vi tillämpar Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande distans. Antalet platser har minskats från 355 till 85.
OBS! Ytterkläder ska tas med in i salongen.
Om du känner dig förkyld eller på annat sätt är sjuk, avanmäl dig! Vi återbetalar avgiften.

OBS! det går inte att ställa frågor direkt från salongen. Skriv istället kort ned din fråga och lämna den vid entrén, eller skicka den till info@sus.org.se

(C) SUS 2014