404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to wedlink.buklsainsa.org's WebMaster.

The server cannot find the requested page:

  • wedlink.buklsainsa.org/n22.txt (port 80)
07 maj

SUS – information om höstprogrammet 2020

Den pågående Corona-pandemin gjorde att vi tvingades ställa in 12 av våra planerade evenemang under våren 2020. Ett stort bakslag för såväl oss som för våra medlemmar.

Inom programgruppen har vi diskuterat höstprogrammet och beslutat oss för att inte planera in några nya evenemang förrän vi vet om de är genomförbara eller ej. Detta med tanke på gällande restriktioner samt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi vill undvika att återigen bli tvungna att ställa in program i sista minuten.

Beslutet innebär också att vi inte kommer att trycka någon Bulletin för hösten 2020.

Programgruppens arbete kommer dock att fortsätta i normal omfattning. Vi har bland annat skaffat programvara som möjliggör digitala möten med gruppen med både ljud och bild.

Så snart vi får positiva besked beträffande möjligheterna att träffas i större grupper kommer vi att informera alla våra medlemmar om läget i programplaneringen, via e-post och på vår hemsida.

Vi kommer också, på samma sätt, att informera om kommande program. Medlemmar som saknar PC informerar vi via vanlig post.

Det kommer sannolikt att bli en förskjutning av höstens evenemang framåt i tiden, jämfört med tidigare år. Vi tror också att vi alla är i behov av en tids övergång till normala förhållanden.

I vår programplanering för våren 2021 räknar vi med att allt ska fungera normalt.

Vi hoppas att ni trots allt får en trevlig sommar och att vi ses till hösten!

Hälsningar
Programgruppen vid Senioruniversitetet
Bengt Almberg, vice ordf.
070-347 77 81  

(C) SUS 2014